A Vernee X lehet a gyártó újabb nagy dobása

2

Érkezett néhány kiszivárgott információ a Vernee X-ről, amely a vékony kávájú 18:9-es kijelzőjével teljesen megfelel majd a legfrissebb trendeknek.

A Vernee új mobilja egy 6 colos, 18:9-es megjelenítővel érkezhet, ami valószínűleg megegyezik majd azzal, amit a Vernee MIX 2 is használ, de a telefon formaterve változni fog. Az alábbi kiszivárgott kép alapján egy hagyományosabb dizájnt kapunk, ahol a nagy kijelző/előlap arány ellenére maradt hely felül a szenzoroknak.

A képernyő fölött nem csak a szokványos dolgokat találjuk majd egyébként, hiszen duál szelfikamera és előlapi LED villanó is lesz.

A mobil egyik érdekes újítása a Helio P23 processzor lehet, ami a Mediatek legújabb lapkája, és egyelőre egyetlen kereskedelmi forgalomban kapható mobilban sem található meg. A 16 nm-es csíkszélességű lapkában 8 darab Cortex-A53 mag dolgozik legfeljebb 2.5 GHz-en, amihez egy Mali-G71-MP2 GPU társul. A chipset támogatja az LPDDR4 memóriát, a 2K kijelzőket, és akár 13+13 MP-es duál kamerákkal is elboldogul. Ezeken kívül említést érdemel még a Cat. 7-es LTE modem.

A Vernee X a hírek szerint elöl-hátul duál kamerával bír majd, de a megjelenés ideje egyelőre kérdéses. A Vernee MIX 2 után ez lesz a gyártó második “teljes kijelzős” mobilja, és elég érdekesnek tűnik az eddigi információk alapján. Egy kedvező árral igen gyilkos ajánlat lehet majd a készülék.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid