Hamarosan jön a Xiaomi Pad 6 Max 14 és a Band 8 Pro is

0

Augusztus 14-én nagy szabású termékbemutatót tart a Xiaomi, aminek az egyik főszereplője a MIX Fold 3 hajlítható telefon lesz, azonban más érdekes újdonságokat is lelepleznek aznap, érkezik többek között egy óriási táblagép és egy fejlett okoskarkötő is.

A Xiaomi hivatalos képeket is megosztott az újdonságokról, íme a Pad 6 Max 14, ami 14 colos kijelzővel érkezik, vagyis akkora lesz, mint egy átlagos laptop, csak persze jóval könnyebb és vékonyabb.

A gigantikus táblagépben Snapdragon 8+ Gen 1 lapka dolgozik majd 12 GB RAM társaságában, a 14 colos kijelző pedig IPS panelre épül, és 144 Hz a képfrissítése.

A Xiaomi Band 8 Pro okoskarkötőről egyelőre nincs semmi konkrét információnk, de mindenképpen egy prémiumabb termék lesz, mint a sima Band 8, leginkább a tavalyi Band 7 Pro modellre hasonlít, de talán még nagyobb lesz a kijelzője. Az szinte borítékolható, hogy lesz Always On funkciója a megjelenítőnek, és a beépített GPS vevő is biztosra vehető.

Frissítés: a Redmi K60 Ultra szintén bemutatkozik a többi újdonsággal, a telefonban csúcskategóriás Dimensity 9200+ lapkakészlet végzi majd a számításokat, amivel közel 1,8 millió pontot gurít az AnTuTuban.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid