Hamarosan több európai országban is kapható lesz a Samsung Galaxy Fold

0

Bár a Samsung Galaxy Fold startja koránt sem volt zökkenőmentes, szeptemberben megjelent a készülék néhány piacon, és hamarosan újabb helyeken lehet majd megvásárolni.

A Galaxy Fold szeptember 18-ától megvásárolható Dél-Koreában, illetve néhány európai országban (Németország, Egyesült Királyság, Franciaország), és a Sammobile értesülései szerint hamarosan megindul a második kör. Október 18-tól újabb országok kapcsolódnak be Európában, de egyelőre pontos listát nem kaptunk. Lengyelországban szinte biztosan kapható lesz a mobil, és minden bizonnyal több másik régióban is.

Forrás: MKBHD

Magyarországról egyelőre nincs infó, nem tudni, hogy nálunk megjelenik-e valaha a Galaxy Fold. Persze túlzottan nem bánnánk, ha nem, hiszen egyelőre rettentően drága a mobil (~2000 euró), ráadásul nem is eléggé strapabíró, nagyon kell rá vigyázni, erre egy külön videóban is felhívja a figyelmet a Samsung.

A hírek szerint a második generáció (Galaxy Fold 2?) már olcsóbb lesz, és szélesebb körben is megjelenik majd, ez valószínűleg hazánkba is eljut.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid