Hasznos új funkció jöhet a YouTube alkalmazásba

0

Hasznos új funkciót kap a YouTube, ami azoknak jöhet majd jól, akik szeretnek éjszaka videózni, és az is előfordul, hogy bealszanak eközben.

Az androidos YouTube app friss verziójának kódjában egy új funkció nyomaira bukkantak, ami valószínűleg még fejlesztés alatt áll, de hamarosan bevezetésre kerülhet. A “sleep timer”, vagyis elalvás időzítő nevű lehetőségről van szó, ami arra lesz jó, hogy egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsolja a lejátszást, így nyugodtan bealudhatunk a videókon.

Az elalvás időzítő nem egy új találmány, rengeteg televízió és mobilos streaming app támogatja, a YouTube-on azonban eddig nem volt elérhető, pedig bizonyára sokaknak jól jönne.

Az új funkció természetesen csak akkor lép majd életbe, ha bekapcsoljuk, és meg lehet majd adni, hogy mennyi idő után fejeződjön be a lejátszás. A vége előtt természetesen megjelenik majd egy figyelmeztetés, így ha még nem aludtunk be, akkor hozzá lehet adni plusz időt, vagy pedig kikapcsolni az időzítőt.

Érdemes módon a YouTube Music már rendelkezik elalvás időzítővel, de a normál YouTube appot azért sokkal szélesebb körben használják, így minden bizonnyal sokan örülnek majd az új lehetőségnek. Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mikor vezetik be, de reméljük, hogy nem kell már sokat várni rá. Egyébként a funkció az alkalmazás androidos verziójában fog megjelenni, iOS-en ugyanis van erre rendszerszintű megoldás.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid