Hatalmas az érdeklődés az új Nokia 3310 iránt

1

Az új Nokia 3310 nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, de az érdeklődés kétségtelenül hatalmas a mobil iránt, állítólag rengetegen rendelték már elő.

A legtöbben azt hiányolják a Nokia 3310 2017-es kiadásában, hogy nem hasonlít eléggé az eredeti, 2000-es modellre, így nincs meg az igazi nosztalgiafaktora. A gyártó mindenesetre már most elérte a készülékkel a célját, hiszen mindenki róluk beszél, a világ minden sarkába eljutott a nagy visszatérés híre. Sőt, talán még üzleti szempontból is sikeres lesz az új 3310-es.

A telefont egyelőre kizárólag a brit Carphone Warehouse weboldalán lehet hivatalosan előrendelni, és a forgalmazó szerint hatalmas az érdeklődés. Azt sajnos nem árulták el, hogy pontosan hány darabot rendeltek már elő, de állítólag komoly mennyiségről van szó, ami azt jelenti, hogy nem csak kíváncsiskodnak az emberek, hanem valóban akarnak is egyet a telefonból.

Az új Nokia 3310 fő erényei közé tartozik a színes kijelző, a kamera, a megújult Snake, valamint a durva üzemidő. Az árral sincs gond, nagyjából 15 ezer forintba kerül a mobil, azaz sokan megengedhetik maguknak. Pontos megjelenési dátumot egyelőre sajnos nem tudunk mondani.

forrás: Telegraph

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid