Hétfőn meghívó nélkül is megveheted a OnePlus 2-t

0

Ha valamelyik kedves olvasónk szeretne magának egy OnePlus 2-t, de a gyártó meghívós rendszere miatt eddig erre nem volt lehetősége, akkor számára van egy jó hírünk: a 2016-os zászlóshajó-gyilkost október 12-én 12-13 óra között invitáció nélkül is meg lehet majd vásárolni.

Ha valaki rendszeres olvasója a Napidroid.hu-nak, akkor már biztosan hallott a OnePlus 2-ről, ugyanis a kínai startup cég második készüléke igen gyakran szerepelt különböző cikkjeinkben. A 2016-os zászlóshajó-gyilkos ugyanis a mobilos világban nem éppen egy közömbös darab. Sokan imádják, hiszen ár-érték arányban annyira erős, hogy bármilyen összehasonlításban képes győzedelmeskedni. Azonban kivetni való is bőven akad a készülékkel kapcsolatban, ugyanis a meghívós rendszer borzalmas, nincs benne NFC chip, se gyors- és/vagy vezetéknélküli töltés stb.

OnePlus-2-header-1

A telefon megjelenése elég rosszul sikerült, hiszen meghívók hiányában csak nagyon kevesen tudták megrendelni azt. Két hónappal a debütálás után most azonban valami meg fog változni: mindössze egy órán keresztül, de bárki megveheti majd a 2016-os zászlóshajó-gyilkost meghívó nélkül.

oneplus2_invites

Ha érdekel a dolog, akkor október 12-én délben érdemes meglátogatnod a OnePlus honlapját, és az eddigiektől eltérően, egy kattintással hozzáadhatod majd a kosaradhoz a mobilt, nem kell mindenféle 16 jegyű kódot megadni, amit meghívónak csúfol a cég. Érdemes hozzátenni, hogy a kiszállítási idő valószínűleg a megszokottnál is hosszabb lesz, ez sajnos a megnövekedett rendelések velejárója.

Eközben befutott egy másik hír is a céggel kapcsolatban, ugyanis tudni vélt, hogy a OnePlus a közeljövőben egy újabb készüléket is le fog leleplezni a nagyközönség előtt, amivel kapcsolatban a gyártó egyik vezetője megerősítette, hogy a OnePlus X nevet kapja majd.

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid