HiFuture FutureMate csontvezetéses fülhallgató bemutató

0

Megjelent a HiFuture legújabb terméke, a FutureMate névre hallgató csontvezetéses fülhallgató, ami Bluetooth 5.3 kapcsolódással, remek hangzással és 4 mikrofonos környezeti zajszűréssel rendelkezik. A kütyü kényelmes viselet, sportolásra is alkalmas, és cseppálló az IPX5 szabvány szerint.

  • A HiFuture FutureMate fülhallgató most mindössze 34,99 dolláros áron rendelhető a HIMATE kuponnal, a gyártó saját oldaláról. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 14 400 forintra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

HiFuture FutureMate rövid ismertető

Mielőtt a HiFuture FutureMate bemutatásába belekezdenénk, jöjjön egy kis magyarázat azok kedvéért, akik nem tudják, milyen egy csontrezgéses/csontvezetéses fül- vagy fejhallgató. Ennek a megoldásnak az a lényege, hogy a hangokat a koponyacsonton keresztül juttatja el közvetlenül a hallóidegekhez.

Hangzás tekintetében nem hoz forradalmi újításokat ez a technológia, viszont egy ilyen kialakítású fülhallgatónak megvannak az előnyei, főleg sportolás közben, mivel úgy biztosítja a zenehallgatás élményét, hogy nem kell azon aggódni, hogy a füles kiesik a hallójáratból, vagy a zárt dizájn miatt elveszítjük a kapcsolatot a külvilággal. Így aztán a fülest elsősorban, de természetesen nem kizárólag az aktív életet élők számára tudjuk ajánlani. A kialakításon kívül azért akadnak további erényei is a HiFuture FutureMate-nek.

A HiFuture FutureMate tehát egy vezeték nélküli fülhallgató, az összeköttetést viszont ultramodern Bluetooth 5.3 modem teszi lehetővé, amely stabil kapcsolódást biztosít akár 10 méteren át. A fülhallgató támogatja az SBC és az AAC hangkodekeket is. A készülék nem csupán zenét hallgatni, de telefonhívások lebonyolítására is ideális, 4 mikrofonos rendszer javítja a hívások minőségét azáltal, hogy kizárja a zavaró zajokat a háttérből.

A fülhallgató kialakítása megfelel az IPX5 minősítésnek, vagyis egy cseppálló konstrukcióról van szó, egy kis eső, vagy izzadság nem tehet kárt a füles belsejében lévő elektronikában.

Üzemidő tekintetében is nagyon jól áll a készülék, képes akár 8 órán keresztül üzemelni egyetlen feltöltéssel, ami nem tart tovább 2 óránál. A HiFuture FutureMate fülhallgató most mindössze 34,99 dolláros áron rendelhető a HIMATE kuponnal, a gyártó saját oldaláról. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 14 400 forintra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A HiFuture márkáról

A HiFuture márkát 2016-ban alapították, fej- és fülhallgatók mellett okosórákkal és vezeték nélküli hangszórókkal is foglalkoznak. Saját bevallásuk alapján arra törekednek, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsák vásárlóik számára, és erre biztosíték a többéves tapasztalat. Ami pedig cikkünk tárgyát illeti, a HiFuture FutureMate a legújabb termékük,, amely kiváló hangminőségének köszönhetően prémium élményben részesíti a felhasználókat, ez pedig nem csupán a zenehallgatásra, hanem a telefonhívásokra is érvényes, amelyeket nem zavarnak majd a háttérzajok.

Forrás: HiFuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid