Hivatalos a 6 GB RAM-mal szerelt Galaxy S8+

0

A Galaxy S8 eredetileg csak 4 GB RAM-mal és 64 GB-os belső tárhellyel érkezett, de elég sok pletykát lehetett hallani, melyek szerint jön egy izmosabb kiadás is. Most vége a találgatásoknak, megérkezett a hivatalos bejelentés, és az ár is kiderült.

A Samsung már tavaly mutatott be 6 GB RAM-mal szerelt mobil Galaxy C9 Pro néven, ami nem is volt egy csúcskategóriás készülék, tehát mindenképpen illő volt a Galaxy S8-ból is készíteni ilyen variánst. A gyártó nemrég hivatalosan is felfedte a Galaxy S8+ felturbózott változatát, ami már 6 GB RAM-mal és 128 GB-os belső tárhellyel rendelkezik.

Az új készülék egyelőre csak a Samsung hazájában debütált, ahol kártyafüggetlenül 1135 dollárnak megfelelő összegbe fog kerülni. Kizárólag fekete színben kerül forgalomba ez a modell, és április 17-én jelenik majd meg Dél-Koreában. Az ár elég borsos (átszámítva 332 ezer forint, a hazai adók nélkül), de az előrendelők megkapják ajándékba a DeX dokkolót 150 dollár értékben.

Egyes dél-koreai források szerint egyébként máshol is meg fog jelenni a 6 GB RAM-mal szerelt modell, de hogy pontosan hol és mikor, azt még nem tudni.

forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid