Hivatalos: március 11-én érkeznek az új Galaxy A telefonok

0

A Samsung bejelentette, hogy március 11-én új Galaxy A modelleket leplez le, és természetesen már azt is tudjuk, hogy a Galaxy A35-ről és a Galaxy A55-ről van szó.

Érkeznek tehát a Samsung új középkategóriás telefonjai, amikről egyébként már szinte minden fontosabb jellemző kiderült, illetve képeink is vannak róluk. A készülékek külsőleg sokban hasonlítanak majd az elődjeikre, de ezúttal fém keretet kapnak, és az oldalsó gombok egy kis kitüremkedésre, az úgynevezett “Key Island”-re kerülnek, ami kicsit megtöri az egyébként teljesen lapos oldalakat.

Számítunk még Full HD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED kijelzőre, IP67-es vízállóságra és Exynos processzorra. Az A35-be minden bizonnyal Exynos 1380 kerül, az A55 pedig megkaphatja az új Exynos 1480-at, amiben már AMD grafikus chip dolgozik.

Az akkumulátor 5000 mAh-s lesz mindkét telefonban, és 25 W-tal lehet majd tölteni őket. Az új modellek hátlapjára tripla kamera került 50 MP-es fő szenzorral, de az A55 kamerarendszere valamivel komolyabb lesz.

Samsung Galaxy A35

Nemrég az is kiderült, hogy a Galaxy A35 és a Galaxy A55 is 5 év szoftveres támogatást és 4 nagy Android verziófrissítést fog kapni, ami elég korrekt a középkategóriában.

Amint megvannak a hazai megjelenés részletei, illetve az árak, be fogunk számolni róla.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid