A Huawei Mate 20 Pro és a Pixel 3 kamerája is alázhatja az új iPhone-okét

0

Idő előtt kiderült, hogy milyen pontszámokat kap majd néhány hamarosan megjelenő csúcsmobil a kamerák tesztelésére szakosodott DxOMark csapatától. Ezek alapján a Mate 20 Pro és a Pixel 3 is brutális lesz!

A jelenlegi hivatalos lista szerint még a Huawei P20 Pro a legjobb kamerás mobil a maga 109 pontjával, utána pedig a HTC U12+ és a Galaxy Note 9 következik egyaránt 103 ponttal.

Most azonban felkerült a netre egy frissebb lista, ami még nem nyilvános, hiszen a rajta szereplő eredmények egy részét még nem publikálták, sőt, némelyik mobilt még be sem mutatták (ettől persze lehetséges, hogy a DxOMark már letesztelte őket).

Ez alapján a Huawei Mate 20 Pro elképesztő pontszámmal (116) fogja vezetni DxOMark toplistáját, így a P20 Pro a második helyre kerül. A Mate 20 és a Pixel 3 is igen jól teljesített, hiszen 107 pontot értek el (utóbbi mindössze 1 hátlapi kamerával).

A Sony Xperia XZ2 Premium is ott van az élvonalban a maga 105 pontjával, majd utána következnek az új iPhone-ok, az Xs és az Xs Max, egyaránt 104 ponttal. Említést érdemel még a Meizu 16th Plus, ami elvileg az iPhone-ok szintjét hozza kamerában.

Fontos persze újra kiemelni, hogy ezek (egyelőre) nem hivatalos eredmények, így érdemes fenntartással kezelni a számokat. Az sem kizárható, hogy hamis a lista.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid