Huawei Mate 9 ár és megjelenés Magyarországon

1

A Huawei hazánkban is bemutatta új csúcsmobilját, a Mate 9-et, és egyúttal elárulták a készülék pontos magyarországi árát, valamint a megjelenés dátumát és részleteit.

A Huawei Mate 9 december 6-án jelenik meg Magyarországon 229.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, az előrendelés azonban már a mai napon megindult. Az említett dátum egyébként egyes nagyobb hazai áruházakra és a Telekomra vonatkozik, a Telenor és a Vodafone kínálatában csak januártól lesz kapható a készülék.

mate-9-02

A P9-hez és a P9 Plushoz hasonlóan a Huawei a Mate 9-re is speciális 3-3-3 garanciát vállal, ami egyedülálló a magyar piacon. Ennek értelmében a vállalat a szokásos 2 éves gyártói garanciát toldja meg egy plusz évvel, így amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt. A Huawei a készülék képernyőjére három hónap garanciát biztosít: ha a megvásárlástól számított első három hónapban bármilyen sérülés éri a Mate 9 képernyőjét, a Huawei ingyenesen cseréli azt. Amennyiben pedig a készülék hardvere meghibásodna a vásárlás utáni első három hónapban, a Huawei javítás helyett kicseréli a telefont. A Huawei 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a Mate 9 készülékhez, amennyiben a készülék tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a készüléket a vásárlást követő egy hónapon belül.

mate-9-05

A Mate 9 egyébként egy kifejezetten ütős csúcsmobil lett. A gyártó saját, bivalyerős Kirin 960 processzora hajtja 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely társaságában, a kijelző pedig 5.9 colos és Full HD felbontású. Ezeken kívül említést érdemel még a hátlapi Dual Leica kamera (12+20 megapixel) 2x-es nagyítású Hybrid Zoom technológiával, valamint a 4000 mAh-s aksi gyorstöltéssel. Ráadásul az újdonság már gyárilag Android 7.0-val érkezik.

forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid