Huawei P50 Pro és P50 Pocket magyarországi árak és megjelenés

0

Ahogy az várható volt, a Huawei végre bejelentette a P50 széria európai forgalmazását, és a jó hír az, hogy a P50 Pro és a P50 Pocket is kapható lesz Magyarországon. Az áruk mondjuk elég húzós, nézzük a részleteket! 

Huawei P50 Pro februárban jelenik meg hazánkban 449.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, ezért az összegért egy 8+256 GB-os modellt adnak. Február 1. és 20. között lesz az előrendelési időszak, ha valaki ezalatt lecsap a mobilra, akkor egy Huawei Watch GT 3 okosórát kap ajándékba 100 ezer Ft értékben.

Huawei P50 Pocket is februárban jelenik meg Magyarországon, 499.990 Ft-os áron, amiért szintén a 8+256 GB-os modellt kapjuk, fehér színben, más változat nálunk nem lesz kapható. Az előrendelési időszak itt is február 1-től 20-ig tart, és akik élnek a lehetőséggel, egy Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgatót kapnak ajándékba 90 ezer Ft értékben.

Mindkét telefonnak megvannak a maga erényei, a P50 Pro például a legjobb kamerás mobil jelenleg a DxOMark tesztjei alapján, a P50 Pocket pedig a gyártó első hajlítható kagylómobilja, ami a Galaxy Z Flip 3 ellen indul harcba, és a tudása alapján egy versenyképes ellenfél, több szempontból is sikerül túlszárnyalnia a Samsung készülékét.

Mindkét mobilt a Snapdragon 888 hajtja, de sajnos az 5G hálózatoka egyik sem támogatja az amerikai tiltások miatt. A hardver persze nagyon erős, csak már 2022-t írunk, és a Huawei egy évvel le van maradva, hiszen már a Snapdragon 8 Gen 1-es készülékek vannak soron. Szoftveres téren is kell némi kompromisszumot kötni, a telefonok GMS nélkül jönnek, vagyis nem támogatják a Google-szolgáltatásokat, és a gyártó saját alkalmazásboltjában jóval kisebb a kínálat, mint a Play Áruházban. Egyébként a kínai modellekkel ellentétben Európában nem Harmony OS-t futtatnak a telefonok, hanem EMUI 12-t.

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid