Húsvéti akciók a Geekmaxi oldalán

0

A Geekmaxi most húsvéti akciókat tart, amely mellé még egy nyereményjátékot is beizzított az ázsiai webáruház. Aki a promóció ideje alatt rendel valamit, húsvéti tojást kap, amelyet feltörve meglepetésben részesül. Fontos kiemelni, hogy minden terméket európai raktárról szállítanak, így gyorsan és vámmentesen megkapod őket.

A történet végtelenül egyszerű: rendelj és válassz magadnak egy szerencsetojást! Mindenki csak egy tojást választhat, és ami benne van, a Tiéd!

A Geekmaxi húsvéti kiárusításában van szinte minden. A kínálatban háztartási eszközök, elektromos járművek, 3D nyomtatók, fitneszgépek egyaránt megtalálhatók.

Az alábbi linkre kattintva tudjátok megnézni a választékot:

Természetesen egyetlen promóció sem lehet teljes kiemelt ajánlatok nélkül. A Geekmaxi munkatársai a következő termékekre szeretnék felhívni a figyelmet, ezek mindegyike európai raktárból érkezik, ami gyors kiszállítást és a további költségek alóli mentesülést jelent:

Proscenic M7 Pro robotporszívó lézeres navigációval most 279,99 euró a C4XKBFSW kuponnal (~100 795 Ft).

Proscenic M8 Pro robotporszívó automata ürítéssel 529 euró a 4V64V53D kuponkóddal (~191 113 Ft)

Xiaomi Viomi S9 robotporszívó automata ürítéssel 491,99 eurós áron, amennyiben használjátok a FFC97VMS kupont (~177 744 Ft)

Mindenkinek jó nézelődést és persze kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk! Íme még egyszer a Geekmaxi ünnepi promóciójának linkje:

Geekmaxi húsvéti akciók

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid