Így fog kinézni az Apple Music Androidon

1

Szükségünk van nekünk erre? Itt van a Spotify, a Deezer, a Google Play Music, sőt nemsokára a Youtube Red is kínál majd zene streaming szolgáltatást, akkor meg minek? Mindenesetre az Apple Music hamarosan megérkezik Androidra, amit a német MobileGeeks által publikált képek is igazolnak.

Az Apple Musicot idén júniusban jelentette be az almás cég, és a saját operációs rendszerükön, valamint PC-n már egy ideje elérhető. Aki nem ismerné ez egy zene streaming szolgáltatás, ami a zenehallgatás legmodernebb formája. Lényege, hogy egy bizonyos előfizetési díj fejében hozzáférhetünk a szolgáltatás több millió számot tartalmazó adatbázisához, és internet kapcsolat mellett korlátlanul hallgathatunk zenét, vagy akár le is tölthetjük azokat teljesen legálisan. Ez mind szép és jó, azonban ahogy a bevezetőben is említettem, Androidon eddig is több hasonló szolgáltatás közül választhattunk, amik teljesen tökéletesen működnek, ráadásul az Apple Music semmivel sem nyújt többet, és még az árazása is hasonló.

apple music 1

Az Apple viszont már a bejelentéskor elárulta, hogy Androidra is meg fog érkezni az Apple Music valamikor idén ősszel. A képeken látni, hogy az androidos applikáció nagyon hasonló lesz az iOS-en látottakhoz, az egyetlen különbség a bal felső sarokban látható ún. sandwich menü lesz, aminek funkciói az iOS verzióban alul kaptak helyett.

apple music 2

Az Apple Music havonta 9,99 dollárba kerül, de választhatjuk a 14,99 dolláros családi opciót is, amellyel akár 6 felhasználó is igénybe veheti a szolgáltatást. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Androidon mikor fog elindulni az Apple Music, de az app késznek tűnik, szóval ne lepődjetek meg, ha az androidosok is hamarosan ráfüggnek majd az almás Spotifyra. Vagy mégsem? Meglátjuk.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid