Így hajtogass Android figurát egy papírlapból

0

Ha esetleg nincs ötleted, hogy mivel töltsd ki az unalmas perceidet, és még Android rajongó is vagy, akkor mutatunk egy jó kis elfoglaltságot. A Google egyik fejlesztője kidolgozta, hogy hogyan lehet egy papírlapból Android fejet hajtogatni, és ezt bárki könnyen megcsinálhatja az alábbi útmutató alapján.

Az eredeti zöld robotos Android logót a Google grafikusa, Irina Blok tervezte, és 2007. november 5-én mutatták be, amikor a rendszer is debütált. Most pedig a keresőóriás megosztott egy videót arról, hogy hogyan lehet elkészíteni házilag az ikonikus “bugdroid” fejét.

Az androidos origami figurát a Google egyik szoftverfejlesztője, Lisa Nguyen Quang Do alkotta meg, a bemutató videót pedig a fejlesztési részleg vezetője, Seang Chau készítette el.

A 11 és fél perces felvétel pontosan bemutatja a lépéseket, és nagyjából ennyi idő alatt mi is elkészíthetjük a saját origami zöld (vagy amilyen színű lapot találunk) robotunkat.

Ha további segítségre van szükséged, erről a linkről letöltheted a PDF útmutatót, ami 30 lépésben vezet végig a folyamaton (a számok szerint haladj!). Mindössze egy 15×15 cm-es papírlapra lesz szükséged. Jó szórakozást!

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid