Így nézhet ki a Huawei Mate 50 kameraszigete

0

A Huawei Mate 50 széria érkezése körül még elég sok a homály, de jelen állás szerint talán a következő év elején jönnek a mobilok. Addig még van egy kis idő, de már érkezett is egy érdekes kép arról, hogy milyen lehet az új modellek kamerarendszer.

Az alábbi renerképet az egyik ismert szivárogtató osztotta meg Twitteren, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez még messze nem hivatalos sajtókép, sokkal inkább egy korai koncepció. Mindenesetre érdekesnek tűnik a dizájn, kicsit olyan, mintha egybe gyúrták volna a Mate 40 mobilok kör alakú kameraszigetét a P50 széria dupla gyűrűs megoldásával.

Forrás: Teme (Twitter)

A Mate 50 széria sorsa meglehetősen bizonytalan, aminek az egyik fő oka, hogy az amerikai tiltások és az alkatrészhiány miatt felborult a Huawei szokásos éves menetrendje. A P50 készülékek rengeteget csúsztak, és az európai megjelenésről még a mai napig nem tudunk semmi biztosat, így csak két opció van: vagy teljesen kaszálják a Mate 50 modelleket, vagy elhalasztják a következő évre.

A kérdés viszont adott: amennyiben lesznek Huawei Mate 50 telefonok, neked tetszene a fenti képen látható kamerakialakítás? 

Forrás: Teme, Via GizChina.it

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid