Ilyen lesz az új Xiaomi Amazfit Ares okosóra

0

Már korábban kiderült, hogy Amazfit Ares néven jön egy új Xiaomi okosóra, most pedig promóciós képek kerültek napvilágra a kütyüről, így már azt is tudjuk, hogy pontosan hogy néz majd ki.

Az Amazfit Ares egy sportolásra kihegyezett strapabíró okosóra lesz, éppen ezért masszív, gumírozott kivitelt és 5ATM vízállóságot kap, de a 70-féle különböző edzésmód is elég jól hangzik. A készülék leginkább az Amazfit T-Rexhez hasonlítható kialakítását tekintve, de a dizájnja merőben eltérő lesz. Így fest majd az Ares:

Az alábbi promóképek pedig néhány további jellemzőről is lerántják a leplet:

Normál használattal 13 nap üzemidőre lehet majd képes az Ares, és ebben már benne van a 24 órás pulzusmérés is. Ha csak készenléti módban üzemel, akkor akár 90 napot is kibírhat, folyamatosan GPS-használattal pedig 23 órát.

A kijelző állítólag 1,28 colos lesz, és kapunk egy igen fejlett BioTrackerTM PPG szenzort, ami nem csak a pulzust, hanem a véroxigénszintet is méri.

Az Amazfit Ares bemutatója valószínűleg már nincs messze, az ára pedig a hírek szerint 150 dollár környékén alakul majd, ami elég kedvező. Neked hogy tetszik?

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid