Íme 2021 legtöbbet letöltött appjainak listája

0

Ha érdekel, hogy mely mobilos appok voltak a legnépszerűbbek 2021-ben, akkor ez a cikk neked szól. Megmutatjuk az éves top 10-es listát Android és iOS rendszereken, illetve összesítve is.

A SensorTower adatai szerint 2021 legnépszerűbb mobilos appja a TikTok volt, utána pedig a Facebook, az Instagram, a WhatsApp, illetve a Messenger következik. Ez az összesített lista, iOS-es és Androidon is kicsit eltér a sorrend, de nagyjából ugyanazok az alkalmazások vannak az élen.

Az Apple alkalmazásboltjában a TikTok után a YouTube-ot töltötték le a legtöbben, az androidos listáról viszont kimarad a népszerű videós app, aminek az lehet az oka, hogy a legtöbb készüléken már előre telepítve van.

Nem meglepő módon leginkább közösségi appokat telepítettek a felhasználók 2021-ben, az egyik érdekes kivétel a CapCut, ami egy igen sikeres videószerkesztő program.

Az alábbi lista már nem a letöltéseket mutatja, hanem azt, hogy melyek voltak a legtöbb bevételt termelő appok 2021-ben. A TikTok, a YouTube és a Tinder is tarolt, de Androidon a Google One tárhelyszolgáltatásért fizettek a legtöbbet a felhasználók. Úgy látszik, hogy sokaknak nem elég a keresőórás által ingyenesen biztosított 17 GB tárhely a fotók, emailek és dokumentumok számára, számukra megoldást jelenthet a 100 GB-ra való bővítési lehetőség.

 

Forrás: SensorTower

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid