Indul a fizetős YouTube

0

A Google hivatalosan is bejelentette új, YouTube Red nevű szolgáltatását, ami a már jól ismert videómegosztó fizetős változata.

A YouTube Red havonta 10 dollárba, azaz nagyjából 2800 Ft-ba fog kerülni, de ezért az összegért elég sok mindent kapunk. Az egyik legfontosabb előny a teljes reklámmentesség, ami a mobilos alkalmazásra és a böngészős videózásra is vonatkozik. Emellett az app képes lesz a háttérben is működni (azaz nem áll meg a lejátszás, ha más alkalmazásra váltasz), és végre tudunk majd kikapcsolt kijelzőnél is zenét hallgatni a Youtube-on. A videók lementésére is lehetőség lesz a későbbiekben, amelyeket azután offline is megtekinthetünk a készülékünkön. Mindez persze még mindig csak az előfizetőkre vonatkozik.

https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook

Akik előfizetnek a YouTube Redre, azok hozzáférnek majd a Google Play Music tartalmához is, ami korlátlan zenehallgatást jelent. És hogy még jobban megérje kifizetni a havidíjat, a Google több nagy YouTube-sztárral is megegyezett, akik olyan exkluzív videókat fognak majd készíteni, amelyeket csak az előfizetők tekinthetnek meg.

A YouTube Red szerdán indul az Egyesült Államokban, arról azonban még nincs hír, hogy más országokban mikor válik elérhetővé.

Megjegyzés: az eddigi, ingyenes YouTube nem változik.

YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid