Ingyen mobilnet és telefonálás karácsonykor

0

Hamarosan itt a karácsony, nézzük mivel kedveskednek a szolgáltatók az ügyfeleiknek az ünnepek alkalmából!

Telekom

A Telekom lakossági és üzleti ügyfelei is ingyenesen, korlátok nélkül hívhatják egymást a szolgáltató mobil és vezetékes hálózatán belül belföldön (alapdíjas irányokba) december 24. és 26. között.

Fontos kiemelni, hogy ez csak hálózaton belül érvényes, azaz oda kell figyelni, hogy kivel csevegünk órákat, ha el akarjuk kerülni a meglepetéseket.

Telenor

Rengetegen okostelefont vagy tabletet veszenk/kapnak karácsonyra, és a Telenor úgy gondolta, hogy ilyenkor különösen jól jöhet a kötöttségek nélküli mobilnet. Ezzel nehéz is lenne vitatkozni.

A szolgáltató meglepte az előfizetőit, és három napon keresztül (dec. 24-től 26-ig) nem számolja majd az adatforgalmat. Az ajánlat mindenkire vonatkozik, akinek valamilyen mobilinternetet tartalmaz a csomagja, beleértve a feltöltőkártyás és az üzleti ügyfeleket is.

Vodafone

A Vodafone szintén díjmentes mobilnetet ad az ünnepre, amit a Mobil Vodafone alkalmazáson belül lehet aktiválni. Ez viszont csak egyetlen napig tart, és minden érintett maga döntheti el, hogy mikor szeretné beváltani. Egyébként egészen 2017. január 31-ig van erre lehetőség. A maximálisan felhasználó adatmennyiség 100 GB, itt találod a további részleteket.

források: Telekom, Telenor, Vodafone

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid