Megérkezett a duál kamerás Samsung Galaxy J7+

0

A Galaxy Note 8 után bemutatták a Samsung második duál kamerás telefonját, a Galaxy J7+-t, amely egy igazán ütős készüléknek tűnik, és csak reménykedni tudunk, hogy valaha hozzánk is eljut.

A J7 (2017)-hez és a J7 Pro-hoz hasonlóan a J7+ is egy 5.5 colos Full HD Super AMOELD kijelzőt kapott, a ház pedig teljes egészében alumíniumból készült. Az újdonságot azonban nem az Exynos 7870 hajtja, hanem a Helio P20, legalábbis erre utalnak korábbi benchmark adatok. A hivatalos oldal nem említi a processzor pontos típusát, csak a 2.4 GHz-es órajelet.

RAM-ból 3 helyett ezúttal 4 GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig 32 GB-os, és természetesen tovább bővíthető szükség esetén.

A lányeg persze a kemerán van. Hátul egy 13 megapixeles, f/1.7-es, valamint egy 5 megapixeles, f/1.9-es szenzor teljesít szolgálatot, utóbbi a mélységérzékelésben segít, és lehetővé teszi az utólagos fókuszállítást, valamint a manapság igen divatos “bokeh” effektet (elmosott háttér). A szelfikamera sem lett gyenge, egy 16 megapixeles egységet kapunk f/1.9-es rekesszel.

Az akkumulátor 3000 mAh-s lett, ami visszalépés a másik két modell 3600-as aksijához képest, de biztosan kellett a hely a duál kamerának. A dimenziók pedig semmit nem változtak az adatlap szerint. Említést érdemel még az előlapi ujjlenyomat-olvasó, az Always On kijelző, valamint a Bixby asszisztens megléte is.

A Galaxy J7+ Thaiföldön jelenik meg elsőként szeptember 17-én, átszámolva 100.000 Ft-nak megfelelő áron.

forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid