Itt a Huawei Ascend Mate 7!

2

Sok más gyártó mellett a Huawei is bemutatta új csúcsmodelljét, az Ascend Mate 7-et, ami egy igazán figyelemreméltó készülék lett.

Egy kifejezetten méretes, 6 colos full HD-s kijelzőt kapunk, de az Ascend Mate 7 mégsem lett fölöslegesen nagy, ami egyrészt a rendkívül vékony kávának köszönhető. A 157 x 81 x 7.9 mm-es kiterjedésből kiderül, hogy egy kifejezetten vékony készülékről van szó. A súlya persze megvan, hiszen 185 grammot nyom a mérlegen, de az egész ház alumíniumból készült, és így ez megbocsájtható.

Huawei-Ascend-Mate-7-kijelzo

Az Ascend Mate 7-et a Huawei saját fejlesztésű 8+1 magos Hisilicon Kirin 925-ös chipsete hajtja. Ez négy 1.8 GHz-es és négy 1.3 GHz-es processzormagot rejt, amikhez csatlakozik még egy 230 MHz-es Tensilica HiFi3 Auto DSP, ami jó hangzásért felel.

Huawei-Ascend-Mate-7-oldal

Két változatban lesz elérhető a Mate 7. Az egyikben 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely, a másikban pedig 3 GB RAM és 32 GB tárhely lesz.

Kamerák tekintetében (is) nagyon elégedettek lehetünk, hiszen a hátlapra egy 13 megapixeles 5 lencsés Sony szenzor került f/2.0-ás appertúrával, az előlapon pedig egy 5 megapixeles darab van.

Huawei-Ascend-Mate-7-kamera

Egy ujjlenyomat-olvasó is került a készülék hátlapjára, ami a hírek szerint rendkívül érzékeny, azaz könnyen és gyorsan használható, ráadásul bármelyik irányból érzékeli az ujjunkat.

Az egész készüléket egy brutális 4100 mAh-s akkumulátor látja el árammal, ami valószínűleg hosszú üzemidőt jelent majd. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor külön energiatakarékos módot is kapunk, ami nagyon jól jöhet ha 10% alá csökken a töltöttség.

Huawei-Ascend-Mate-7-akku

A szoftver természetesen Android 4.4-es, amin a Huawei saját Emotion UI felületének 3.0-ás verziója fut. Az Ascend Mate 7 már szeptemberben megjelenik. Európában 499 euró körül alakul majd a 2GB RAM-mal szerelt változat ára, míg a drágább modell 599 euró lesz.

Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid