Itt az LG G3 Screen a gyártó saját NUCLUN processzorával!

0

Az LG két újdonságot is leleplezett nemrégiben, az egyik az új processzora, amiről már régóta hallani pletykákat, a másik pedig egy készülék az új hardverrel.

A NUCLUN névre hallgató chipset egy 8 magos egység, és az ARM big.LITTLE architektúráját használja. Négy darab 1.5 GHz-es Cortex-A15-ös magot kapunk a keményebb feladatokhoz, míg a négy 1.2 GHz-es Cortex-A7 mag inkább az energiatakarékosságáról híres. Az új hardver támogatja az LTE Cat. 6-ot, azaz akár 225 Mbps-os letöltési sebességre is képes 4G hálózaton keresztül.

LG-G3-Screen-and-the-NUCLUN-processor

Az első NUCLUN processzorral szerelt készülék az LG G3 Screen (F490L, F490K és F490S modellszámok), ami a nevéhez méltó módon egy hatalmas, 5.9 colos kijelzővel rendelkezik. A felbontás némileg elmarad a G3-tól, de a Full HD is igen korrektnek mondható.

A 8 magos hardver mellé 2 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet kapunk. Ami a kamerákat illeti, a hátlapon egy 13 megapixeles szenzor foglal helyet OIS+-szal, az előlapon pedig egy 2.1 megapixeles egységet találunk.

LG-G3-Screen-and-the-NUCLUN-processor-3

Az 157.8 x 81.8 x 9.5 mm-es méretekkel rendelkező és 182 grammot nyomó készülékbe egy 3000 mAh-s akkumulátor került és Android 4.4-es szoftverrel kerül majd forgalomba.

Az LG szerint a G3 Screen-t leginkább a dél-koreai piacra szánják, ahol nagyjából 750 dollárnak megfelelő összegbe kerül majd.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid