Itt az új, 4G-s Nokia 3310

0

A HMD bemutatta a Nokia 3310 legújabb verzióját, ami már a 4G hálózatokkal is megbirkózik, ráadásul Android alapú szoftver fut rajta.

Az új kiadás nem csak LTE-támogatást kapott, de Wifi is van benne, sőt, még meg is oszthatjuk a netet hotspoton keresztül más eszközökkel, ami elég nagy előrelépés a korábbi modellekhez képest.

Kapunk továbbá egy Yun OS nevű szoftvert, ami Androidon alapszik, de igen messze áll attól. Android alkalmazások futtatása szinte biztosan nem lesz lehetséges, de a 256 MB RAM és az 512 MB tárhely amúgy sem elég sok mindenre. A Yun OS egyébként leginkább a felhő alapú megoldásokra koncentrál, és Kínában igen népszerű.

A többi részlet nagyjából megegyezik a korábbi kiadásokkal. A kijelző 2 colos és 320×240 pixeles, van MicroSD kártyahely, a hátlapon pedig egy 2 MP-es kamerát találunk LED villanóval. Az 1200 mAh-s aksi 12 napos készenléti időt, 15 óra beszélgetési időt (2G kapcsolattal) vagy 31 óra FM rádióhallgatást tesz lehetővé a gyári adatok szerint.

A Nokia 3310 4G valamikor februárban jelenik meg Kínában fekete és kék színben, de később minden bizonnyal lesz nemzetközi verzió is.

Forrás: Nokia

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid