Itt az új HTC One E8!

0

Hivatalosan is bejelentették az új HTC One E8-at, ami a korábbi M8-as csúcsmobil műanyag házas verziója, és ennek megfelelően olcsóbb is lesz valamivel. Persze azért akad más különbség is.

A kijelző marad 5 colos 1080p felbontással, és nagyjából a készülék méretei is megegyeznek az M8-al. Egyedül a vastagság nőtt meg 9.4-ről 9.9 mm-re, de cserébe könnyebb lett az új modell (160 helyett 145 gramm). A ház marad unibody kialakítású, de a használt anyag már nem alumínium, hanem csak műanyag.

HTC-One-E8-fekete-2

A HTC One E8-at ugyanúgy a Snapdragon 801-es processzor hajtja, mint az M8-at, de azt még nem tudjuk, hogy a 2.3, vagy a 2.5GHz-es változatról van-e szó. RAM-ból 2GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig 16GB-os, ami akár 128GB-os MicroSD kártyával is bővíthető.

HTC-One-E8-piros

A 4 megapixeles dupla hátsó kamera eltűnt (szerencsére?), és a helyét egy 13 megapixeles BSI szenzor veszi át f/2.2-es rekesznyílással és egy darab LED villanóval. A frontkamera is elég jó, mivel ez is BSI szenzoros, a felbontása pedig 5 megapixel. Mindkettő 1080p-ben tud videót rögzíteni.

HTC-One-E8-feher

Az utolsó nagy különbség az M8 és az E8 között, hogy az utóbbi dualSIM foglalattal rendelkezik, aminek valószínűleg sokan örülni fognak. Szintén jó hír, hogy megmarad a BoomSound dupla előlapi hangszóró, ami már szinte védjegyévé vált a HTC csúcsmobiljainak.

HTC-One-E8-piros-2

A HTC One E8-on gyárilag KiKat fut majd a már korábban megismert Sense 6 felülettel kiegészítve. Az új modell megjelenése ebben a hónapban várható, piros, kék, fekete és fehér színekben.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid