Jelentősen leárazták a HONOR Watch ES okoskarkötőt a Cafago oldalán

0

Egy friss kuponnal jelentős kedvezmény érvényesíthető a HONOR Watch ES-re, ami egy nagy kijelzős, vízálló okoskarkötő hosszú üzemidővel.

A HONOR Watch ES most mindössze 29,9 eurós áron rendelhető a TC0204ES kuponnal a Cafago oldalán, ami átszámítva nettó 11.950 Ft-ra jön ki. A szállítás Kínából történik, és a webshop szerint az ár már tartalmazza az áfát (van külön “Duty Free Shipping” szállítási mód is), de azért érdemes azzal számolni, hogy ennek ellenére megvámolhatják a csomagot, ami némi plusz költséget jelenthet (viszont még ezzel együtt is elég jó áron van a kütyü, mert nálunk 30 ezer Ft-ba kerül). További részletek és rendelés ezen a linken.

Külföldi rendelések esetén PayPallel ajánlott fizetni, ez extra védelmet nyújt! A szállítási biztosítást is érdemes lehet kérni, csak 0,6 dollár.

A HONOR Watch ES főbb jellemzői között említést érdemel az 1,64 colos AMOLED kijelző, a 95 különböző sport mód, a 24 órás pulzusmérés, a véroxigénszint mérés, valamint az 5ATM vízállóság, aminek köszönhetően úszásra is alkalmas a karkötő.

Természetesen nem maradt ki a funkciók közül az alvásmonitorozás és a stressz szintjének mérése sem, az üzemidő pedig akár 10 nap is lehet egy töltéssel.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid