8 ezer Ft alatt rendelhető a Xiaomi Haylou GT3 fülhallgató

0

Az alábbiakban egy olyan nemrég megjelent vezeték nélküli fülest fogunk bemutatni, ami abszolút megfizethető árcédulával büszkélkedhet, mégis Bluetooth 5.0 modemmel, érintésérzékeny vezérlőkkel, széleskörű támogatottsággal, valamint remek üzemidővel rendelkezik, a pehelykönnyű kivitelről, illetve az egészen szép formatervről nem is beszélve. Ismerkedjünk meg a Xiaomi ökoszisztémába tartozó Haylou GT3 fülhallgatóval közelebbről!

A Haylou GT3 egy vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő, vagyis in-ear kialakítású fülhallgató, amely most mindössze 24,99 dollárért, vagyis hazai valutába átszámítva nagyjából 7.350 forintért rendelhető a Tomtop  jóvoltából. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor kattints bátran erre a linkre!

Xiaomi Haylou GT3 bemutató

Külső

Ha ez esetleg a bevezetőből nem lenne tiszta, akkor eláruljuk, hogy egy hallójáratba illeszkedő, tehát in-ear kialakítású fülhallgatóról van szó, amelynek külső borítása ABS műanyagból készült. A térbeli méreteket illetően a gyártói leírás eléggé szűkszavú, azt viszont nem rejtik véka alá, hogy a fülesek rendkívül könnyűek, egyenként 3,9 grammot nyomnak, szóval nem nehezebbek, mint egy A4-es papírlap.

Ami még mindenképpen említést érdemel a Haylou GT3 külsejét illetően, az az IPX4 minősítésnek megfelelő vízálló borítás, ami nem együtt búvárkodást jelent Jason Momoa-val a következő Aquaman forgatásán, sokkal inkább a sportolás közben keletkező izzadsággal és enyhébb nedvességgel szemben jelent védettséget.

A Xiaomi fülhallgatók mellé természetesen ezúttal is jár egy nem csupán tárolásra, de töltésre is szolgáló bölcső, ennek köszönhetően válik majd lehetségessé az akár 30 órányi működési idő.

Funkciók

A Haylou GT3 több okból kifolyólag érdemes a figyelemre, ugyanis pénztárcabarát árához képest az alábbi funkciókkal, tulajdonságokkal büszkélkedhet:

  • A fülesek belsejében 7,2 mm-es dinamikus driverek felelnek a remek hangzásért
  • A készülék nem csupán zenét hallgatni, de hívások lebonyolítására is alkalmas, a kiváló hangminőségért DSP zajszűrő technológia felel
  • Bluetooth 5.0 modem, ami egyet jelent az alacsony késleltetéssel, akár 10 méteres hatótávolsággal, és a stabil összeköttetéssel
  • Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis, képes könnyedén megidézni a párosított eszköz virtuális asszisztensét
  • A fülhallgatók vezérlése érintésérzékeny felületekkel történik
  • SBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP vezeték nélküli protokollok támogatása

Üzemidő

Efféle tartozékok esetében kiemelt fontossággal bír az üzemidő. A Haylou GT3 fülesei önmagukban egy 43 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a működési idejük nagyjából 2-3 óra. Amennyiben élünk a tárolódoboz belsejében lévő aksival – ez egy 600 mAh-s telepet jelent a gyakorlatban -, akkor lehetőségünk lesz megtöbbszörözni a működési időt, ami így akár 30 óra is lehet. A Haylou GT3 töltését már modern USB-C csatlakozón keresztül tudjuk menedzselni, a folyamat nagyjából két és fél órát vesz igénybe.

A Haylou GT3 vezeték nélküli, hallójáratba illeszkedő fülhallgató most mindössze 24,99 dolláros, vagyis magyar pénzbe átszámítva nagyjából 7.350 forintos áron rendelhető a Tomtop webáruházából. További részletek és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid