Jó áron rendelhető a Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C robotporszívó

0

Most akciós áron rendelhető a Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C robotporszívó, amely egyebek mellett lézeres navigációval, a kategórián belül egészen erős, 4000 Pa szívóerővel, fejlett alkalmazás általi vezérléssel és akár 60 perces üzemidővel áll a rendelkezésünkre. A robotporszívót európai raktárról küldik, így nem lesznek extra költségek, és a kiszállítás sem tart majd hetekig.

A Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C fejlett lézeres navigációval méri fel környezetét, képes több térképet is készíteni, tárolni, amelyek segítségével a legoptimálisabb takarítási útvonalat dolgozza ki.

A szennyeződések felszívása négyféle erősséggel történhet, a robotporszívó maximális szívóereje 4000 Pa.

A szerkezetet a Mi Home alkalmazás segítségével vezérelni is tudjuk, időzíthetünk, kijelölhetünk tisztításra területekek, vagy éppen olyan részeket a lakáson belül, ahova nem szeretnénk, ha a kis gép betenné a lábát (no go zónák). Vagy a kerekeit. Értitek.

A Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C nem csupán porszívózni, hanem felmosni, feltörölni is tud. A beépített víztartály 200 ml-es, a portartály 600 ml-es.

A robotporszívó nagyjából 60 percig képes dolgozni egy töltéssel, egészen elviselhető, 65 decibeles zajkibocsátás mellett. Ha lemerülne a munka közben, akkor magától visszatér a dokkolóra tölteni, majd később onnan folytatja a dolgát, ahol abbahagyta.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C robotporszívó most mindössze 204,22 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 73 700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképp PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt! Ha esetleg nem érkezik meg a csomag, akkor visszakérheted a pénzed.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid