Jól bírja a vizet a Nexus 6!

0

A Nexus 6 egy igazán figyelemreméltó mobil, hiszen szinte mindenből a lehető legjobbat szerelte bele a Motorola: 6 colos QHD kijelző, Snapdragon 805-ös processzor és 13 megapixeles kamera optikai képstabilizátorral. De vajon vízálló a készülék?

A bemutatókor nem esett szó ilyesmiről, és valójában nem is kapott semmilyen IP tanúsítványt a Nexus 6, de a specifikációk között azért mégiscsak van erre utaló jel. Persze ez inkább csak arra elég, hogy egy kis eső ne tegyen kárt a készülékben, de akadnak olyanok, akik komolyabban is letesztelték a legújabb Nexus mobil vízhatlanságát.

Az fenti videón teljesen víz alá merítik az eszközt, és ott is hagyják egy rövid időre. A beszámoló alapján a Nexus 6 kibírta a próbát, ráadásul még a vezeték nélküli töltés is működött közben!

Persze mindezt nem érdemes otthon kipróbálni, és ha esetleg véletlenül több vizet kapna a készülékünk, mint kellene, akkor azonnal ki kell szárítani. Erre a legjobb megoldás, ha 1-2 napra berakjuk a telefont egy zacskó nyers rizsbe.

XDA-Developers

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid