Jön a Xiaomi Redmi Note 4G-s verziója!

0

Xiaomi Redmi Note egy legendás készülék hiszen elég komoly tudást kínál szemtelenül olcsón. Nem is csoda, hogy rengeteg eladási rekordot megdöntött, és sokáig szerepelt a világ 10 legjobban fogyó mobiljának listáján.

A Xiaomi most bejelentette a Redmi Note 4G-t, ami hamarosan kapható is lesz. A kijelző változatlanul marad 5.5 colos 720p-s felbontással és IPS panellel.

xiaomi-redmi-note-4g

Ami változik, az a processzor. Míg a 3G-s változatban a 8 magos 1.7GHz-es Mediatek MT6592-es chipset teljesített szolgálatot, addig az új modellt a négymagos 1.6GHz-es Snapdragon 400 hajtja. Gondolhatnánk, hogy ez visszalépés, ami részben igaz is, de ez utóbbi támogatja a 4G adatkapcsolatot, ami azért elég fontos szempont.

Az eredeti Redmi Note egyébként dualSIM-es készülék volt, de az új modell már csak egy SIM-kártyát tud kezelni.

xiaomi-redmi-note-4g-kamera

A többi dolog nem változik, azaz marad például a 2GB RAM és a bővíthető 8GB-os háttértár. Hátul egy remek 13 megapixeles kamerát találunk f/2.2-es rekesznyílással és LED villanóval, elöl pedig egy szintén jónak számító 5 megapixeles szenzor helyezkedik el.

Az új készülék méretei is megegyeznek a korábbival, azaz 154 x 78.7 x 9.5 mm-es kiterjedéssel rendelkezik, és a 3200mAh-s akkumulátor is ismerős lehet.

xiaomi-redmi-note-4g-1

A Xiaomi Redmi Note 4G hamarosan megjelenik Kínában, ahol 162 dollárnak (kb. 36 ezer Ft) megfelelő összegért lehet majd elhozni, azaz nem lesz drágább az előző modellnél.

Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid