Jön az Amazon mobilja!

0

Amazon-Android-smartphone

Sorra jönnek a pletykák az Amazon első mobiltelefonjáról, és most megjelent az első kép is, amiből leszűrhető, hogy milyen is lesz majd a készülék végleges kinézete.

A design nem mondható forradalmian újnak, de azért nem néz ki rosszul. Az előlapon várhatóan egy 4.7 colos 720p-s kijelző foglal majd helyet, a hardvert pedig egy négymagos Qualcomm Snapdragon chipset adhatja majd. A hírek szerint 2GB RAM-mal lesz ellátva a készülék, és 6 kamera is lesz rajta. Ebből kettő a szokásos előlapi és hátlapi, négy pedig a szemmozgásunkat hivatott követni és ezzel egy nagyon különleges 3D-s felhasználói felületet kapunk majd. Másik nagy újítás lesz az ujj nélküli vezérlés, aminek az a lényege, hogy a készülék megdöntésével is el tudunk érni bizonyos funkciókat.

Az operációs rendszer szerepét egy erősen átszabott Android tölti majd be, hasonlóan a Kindle Fire tabletekhez, amiken az Amazon saját alkalmazás boltja működik a Google Play helyett. Az új mobil a harmadik negyedévben, azaz valamikor nyár végén, vagy ősz elején jelenhet meg az USA-ban.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid