Jön a sötét mód a Gmail alkalmazásba

0

A Google sorra vezeti be a szem- és aksikímélő sötét módot az alkalmazásainál, hogy mire megjelenik a következő Android verzió, addigra készen álljanak az appok is. A Gmail is hamarosan erre a sorsra jut, aminek minden bizonnyal sokan örülnek majd.

A Gmail egy nemrég kikerült új APK fájljában bukkant fel a sötét mód, de egyelőre még messze nem befejezett a funkció. Csak a felület bizonyos részein működik, és egyelőre kapcsolója sincs, magától kapcsol ki és be. Az viszont legalább kiderült, hogy a Google javában dolgozik az újításon, csak reménykedni tudunk benne, hogy hamarosan el is készül.

Egész pontosan a v2019.06.09 verziószámú Gmail APK-ról van szó, ami innen letölthető, ha valakit nagyon érdekel a dolog, de egyelőre nem sok minden fog látszani belőle. Hogy mikorra készül el a funkció, azt egyelőre nem tudni, de reméljük 1-2 hónapon belül már működni fog rendesen. Az Android Q (vagy Android 10) végleges kiadása valamikor augusztusban jelenhet meg, és ebben már lesz rendszerszintű sötét téma is, ami nem csak szimplán a menürendszert alakítja át, hanem az ezt támogató alkalmazásoknál is automatikusan bekapcsolja az opciót.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid