Jövő héten debütálnak Európában a Redmi Note 11 mobilok

0

Hivatalosan is bejelente a Xiaomi, hogy január 26-án lesz a Redmi Note 11 széria európai bemutatója, ami után nem sokkal megindulhat a hivatalos forgalmazás is. Kikerült továbbá néhány promóciós kép, érdemes ezeket is megnézni!

A Redmi Note telefonok mindig nagyon népszerűek, többször is felkerültek az eladási toplistákra az elmúlt években. A napokban pedig azt is bejelentette a Xiaomi, már 240 millió fogyott ezekből a készülékekből világszerte.

A Redmi Note 11 mobilok tavaly év végén mutatkoztak be, de első körben csak Kínában jelentek meg. Szerencsére már nem kell sokat várni az európai forgalmazásra, a január 26-ai esemény után valószínűleg már be lehet majd szerezni a nemzetközi variánsokat.

Az európai piacon valószínűleg nem pont ugyanazok a modellek kerülnek forgalomba, mint amik Kínában, volt már szó arról, hogy változtatnak a processzoron, és más eltérések is lehetnek. Azt sem tudjuk pontosan, hogy hány készülék jön, de az alap Redmi Note 11 mellett mindenképpen számítunk egy Pro variánsra, ami így nézhet ki:

További kiszivárgott promóképek:

A hivatalos specifikációk még nem ismertek, de a fenti képekről azért leolvasható pár adat.

Ez is érdekelhet:

 

Forrás: Xiaomi, TechInsider

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid