Jövőre a Samsung is száműzheti a jack csatlakozót

0

A 3.5 mm-es jack kimenetet elsőként a LeEco és az Apple hagyta el a telefonjairól, majd szépen lassan szinte az összes gyártó beállt a sorba. A Samsung eddig kitartott, de nemsokára ők is megválhatnak a népszerű csatlakozótól.

Koreai ipari források szerint a Samsung jövőre búcsút inthet a 3.5 mm-es csatlakozónak. A jó hír, hogy a Galaxy S10 modellekben még jelen lesz a hagyományos audio kimenet, és állítólag az év második felében érkező Note 10 lesz az első csúcsmobilja a Samsungnak, amelyről száműzik ezt.

Persze még nincs minden veszve, hiszen egyrészt nagyon messze van a Note 10 debütálása, és talán még maga a Samsung sem hozta meg a végleges döntést. Azt is megemlítik a források, hogy talán elcsúsztatják ezt a lépést, és csak a Galaxy S11-nél vezetik majd be az “újítást”.

Az mindenesetre biztosra vehető, hogy a Samsung sem fog örökké kitartani, így nem árt szokni a gondolatot, hogy hamarosan a feledés homályába veszhet a 3.5 mm-es audio kimenet. Persze addig is a legtöbb gyártó ad a készülékéhez USB-C átalakítót, így a nem kell lemondanunk a szeretett fülesünk használatáról.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid