Kamerás okos csengő akcióban a Cafago oldalán

0

A Cafago jóvoltából most kedvező áron rendelhető egy okos, Wi-Fi-s ajtócsengő, amely egyszerre lehet szemünk és fülünk az otthonunk bejáratánál, vendégeket, kézbesítőket fogadhatunk a segítségével, illetve biztonsági célokat is szolgálhat. 

Az ajtócsengő vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a tulajdonos okostelefonjával, mégpedig egy külön neki dedikált alkalmazás révén. A készülék a 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózatokat támogatja, beépített kamerája 1080p felbontású képet képes rögzíteni, vízszintesen 133, átlósan pedig 155 fokban képes érzékelni környezetét.

A szerkezet kétirányú audió funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy van rajta beépített mikrofon és hangszóró, amelyeken keresztül a felhasználó kommunikálhat az ajtó előtt álló személlyel. Amikor valaki megnyomja a csengőt, a kamera képeket kezd el rögzíteni, és azonnal értesítést küld a megadott okostelefonra, ezután pedig a felek már könnyedén beszédbe elegyedhetnek. Remek funkció, ha például futárt várunk, de nem tudjuk azonnal átvenni a szállítmányt, a készülék segítségével instrukciókat adhatunk a kézbesítőnek.

A kütyü éjjellátó funkcióval is fel lett szerelve, így lesz nem csupán egy szimpla csengő, hanem megfigyelőeszköz is a termékből. A csengő által készített felvételeket a felhőbe is el lehet menteni, a szolgáltatás az ígéret szerint ingyenes, a rögzített anyagot három napig megőrzik.

A masina természetesen szimpla csengő gyanánt is funkcionál, vagyis hanggal jelez a bent lévőknek, ha jött valaki. Az energiaellátás USB porton keresztül történik, de van egy beépített, 800 mAh-s akkumulátor is, ami elég sokáig képes működőképesen tartani az eszközt.

A Wi-Fi-s, okos ajtócsengő most mindössze 15,47 dolláros áron rendelhető a Cafago webshopjából, ami hazai pénzben megközelítőleg 5700 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség. Fizetni pedig mindenképpen PayPallel érdemes külföldi oldalakon, ez extra védelmet nyújt! 

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid