Kamu lenne a Galaxy S22 mobilok 45W-os gyorstöltése?

0

A Samsung eléggé le volt maradva gyorstöltés terén az elmúlt években, a legtöbb csúcsmobiljuk 25W-ot támogatott, idén azonban végre történt némi előrelépés, a két nagyobb Galaxy S22 modell 45W-os megoldást kapott. De vajon a nagyobb szám ténylegesen gyorsabb töltést jelent? A GSMArena tesztjei szerint nem igazán.

Az alap Galaxy S22 továbbra is 25W-tal tölthető, az S22+ és az S22 Ultra viszont már akár 45W-tal is. Ez egy jelentős előrelépésnek tűnik, annak ellenére, hogy a konkurencia jóval előrébb jár, nem ritkák manapság a 60-120W-os megoldások sem.

A GSMArena megvizsgálta, hogy mennyivel töltenek fel hamarabb a Samsung mobiljai egy 45W-os adapterrel, mint egy 25W-ossal, sőt, az S22 Ultra esetében még egy 65W-os töltőt is megpróbáltak érdekességképpen. Íme az eredmények:

Első körben azt nézték meg, hogy 30 perc alatt meddig töltődnek a telefonok. Az S22+ esetében kemény 2%-os különbséget jelentett, hogy a 25W-os adaptert 45W-osra cserélték, az S22 Ultránál pedig még lassabbnak is bizonyult a “gyorsabb” töltés.

A 0-ról 100%-ra való töltés esetén sem sokkal jobb a helyzet.

A Galaxy S22+-t 1 óra 2 perc helyett 1 óra 1 perc alatt sikerült feltölteni a nagyobb teljesítményű adapterrel, vagyis mindössze 1 percet nyertünk, a Galaxy S22 Ultra esetében pedig 5 perc volt a különbség, ami még mindig nem annyira jelentős ugrás.

Hiába hangzik tehát jól, hogy az új csúcsmodellek már 45W-os töltést tudnak, a valóságban ez alig érzékelhető, legalábbis a GSMArena tesztje szerint.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid