Karácsonyi akciók EU raktárról a Geekmaxi oldalán

0

Hamarosan itt a karácsony, és az alkalomból több népszerű terméket leárazott a Geekmaxi webáruház, ráadásul minden EU raktárból érkezik, így akár néhány nap alatt megkapod őket teljesen vámmentesen. Nézzük a részleteket!

Kénytelenek vagyunk a szokásos közhellyel élni, mely szerint annyi minden van a választékban, hogy fel se tudjuk sorolni, de azért egy rövid összefoglalót megpóbálunk összehozni, majd a végén kiemelünk néhány terméket, amelyeknek a webáruház most nagyobb figyelmet szentelt. Az egyik főszerep a háztartási gépeké lett, több vezeték nélküli porszívó is található a kínálatban, de robotporszívót is rendelhetünk, szinte mindegyik Xiaomi márkájú, ami mondhatni biztosíték a minőségre az ázsiai termékek világában. A hatalmas választék az alábbi linken tekinthető meg a maga teljességében:

Számos Kugoo által gyártott elektromos roller is megtalálható a karácsonyi készletben, többféle árban és teljesítménnyel, nagyvárosban cirkálni tökéletes, és így többé nem kell igénybe venni a tömegközlekedést. A Vorke képviselteti magát néhány laptoppal, a márka már egészen ismert nyugaton, és az értékelések alapján a felhasználók szeretik is a gépeiket.

Xiaomi okosórák, valamint számos különböző márkájú elektromos bicikli teszi teljessé a választékot, de akadnak fej- és fülhallgatók is szép számmal, hogy mindig velünk legyen a zene. Retrókonzol, okostévé, 3D nyomtató, világítás, egyszóval van itt minden. Most pedig jöjjön pár olyan termék, amikre a Geekmaxi csapata külön fel szeretné hívni a figyelmet.

Haylou GT1 vezeték nélküli fülhallgató

A Xiaomi alá tartozó Haylou GT1 alig 20,99 euróba kerül, de mégis olyan felszereltséggel bír, mint a konkurensek drágább termékei. Ez egy in-ear kialakítású fülhallgató, ami azt jelenti, hogy a hallójáratba illeszkedik, és mivel vezeték nélküli módon kommunikál a zene forrásával, nem kell bénázni a kábelekkel sem. A füles belsejében hihetetlen, de igaz:
Bluetooth 5.0 modem található, ami az egyik legfejlettebb a piacon, nagyobb hatótáv, stabilabb vétel, illetve energiatakarékos működés jellemzi a szabványt.

A vezérlés érintéssel történik, ami egyszerű és módfelett komfortos, a fülhallgató könnyedén megidézi nekünk a különböző virtuális asszisztenseket, és persze headset gyanánt is használható a beépített mikrofonoknak köszönhetően. Önmagukban a fülhallgatók képesek nagyjából három és fél órán át működni egyetlen feltöltéssel, de jár hozzájuk egy bölcső is, ami nem csupán tárolásra, de powerbank gyanánt is használható, így összesen 12 órás üzemidő lehetséges. A Haylou GT1 ahogyan az elején is írtuk, mindössze 20,99 euróért lehet a tiétek, ennyi pénzért pedig nagyon jó vétel. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Proscenic 800T robotporszívó

A Proscenic 800T robotporszívó esetében a gyártó nagyon büszke arra, hogy olyan masinát sikerült készíteni, ami működés közben nem kergeti az őrületbe a tulajdonost a hangos működési zajjal. Ha netán hosszú a hajad, és még mellé kisállatot is tartasz, plusz nem kenyered a takarítás állandó ismételgetése, akkor egy ilyen gép nagyon jó választás lehet. A robotporszívó nem csak felszívja a szennyeződéseket, de egyúttal fel is töröl, a szívóerő pedig 2000 Pa, ami igen jónak számít a hasonló apróságok között. A gép által kibocsátott zaj nem nagyobb 56 decibelnél, ami nagyon korrekt, tényleg nem fog bennünket a megsüketülés réme fenyegetni.

A robotporszívó egyetlen feltöltéssel képes 100 percen keresztül működni, 25 méter/perc sebességgel közlekedik, akkumulátorának kapacitása 2500 mAh, a teljes töltöttség eléréséhez pedig nagyjából öt óra szükséges. A készülék irányítása egyszerű mint az egyszeregy, mindössze a megfelelő okostelefonos alkalmazás letöltése szükséges hozzá. A Proscenic 800T robotporszívó most mindössze 177,99 eurós áron rendelhető a Heekmaxi webáruházából, de van hozzá egy akciós kuponunk, amivel még tovább csökkenthető a vételár. Használjátok a W9VShqnf kódot, és 25 eurós kedvezményben lehet részetek! További műszaki részletek és megrendelési lehetőségek ezen a linken találhatóak!

Még egyszer a Geekmaxi karácsony vásárának linkje:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid