Karácsonyi nyereményjáték: okostelefon, okosóra, powerbank, Android figura…

11

Ahogy ígértük, csináltunk nektek egy karácsonyi nyereményjátékot, amelyben mindenféle remek kütyüket sorsolunk ki közöttetek. (Frissítés: véget ért a játék.)

Már több, mint 4 éves a Napidroid, és rengetegen olvastok minket napi szinten, aminek nagyon örülünk. Eddig is csináltunk már kisebb játékokat, most azonban valami komolyabbal készültünk, ugyanis több mindent is kisorsolunk. Nem is húzom az időt, íme a nyeremények:

Az játékot a Droidvilág webáruház támogatja.

Mit kell tenni a részvételhez?

A játék a Gleam widget segítségével zajlik le (ezt kicsit lentebb találod a cikkben). A részvétel nagyon egyszerű, csak meg kell adni a neved és az email címed (vagy Facebookkal bejelentkezni), hogy értesíteni tudjunk, ha te nyertél. Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, elég egyetlen kattintás a Napidroid.hu főoldalára.

Plusz esélyek

Ha meglátogatod a főoldalunkat, azért 1 esély jár (ezt minden nap újra megkaphatod a játék végéig), de továbbiakat is gyűjthetsz:

  • Válaszolj egy egyszerű kérdésre: +1 esély
  • Írd meg, hogy milyen videókat látnál szívesen a YouTube csatornánkon: +2 esély
  • Kövesd be a Napidroid YouTube-csatornáját: +5 esély
  • Nyisd meg a Droidvilág Facebook-oldalát (nem kötelező lájkolni, de örülünk neki): +5 esély
  • Nyisd meg az Instagram oldalunkat (nem kötelező bekövetni, de örülünk neki): +5 esély

A játék 2017. december 17-én (vasárnap) éjfélkor zárul, és másnap hirdetünk nyerteseket Facebookon és ezen az oldalon. A sorsolást a Gleam.io rendszere végzi. Az email címeket és adatokat semmi másra nem használjuk fel, sőt, nem is látjuk ezeket, csak a játék végén a nyertesek adatait kapjuk meg kapcsolatfelvétel céljából.

>>Játék<<

Itt tudsz a játékra jelentkezni:

Napidroid karácsonyi nyereményjáték

Frissítés: megvolt a sorsolás, ők lettek a nyertesek:

1. Fonyó Jennifer (Ulefone MIX)
2. Mucsi Áron (G4 Pro okosóra)
3. Kovács Bence (Xiaomi powerbank)
4. Nyisztor Zoltán (Xiaomi Mi Band 2)
5. Hérics József (Android figura)

Gratulálunk nekik, és köszönjük mindenkinek a részvételt!

Bővebben a nyereményekről

Ulefone MIX

Egy remek középkategóriás okostelefon szinte keret nélküli kijelzővel. A mobilt nemrég teszteltük, és most kisorsoljuk köztetek. (Kb. egy hetet volt használva, de teljesen hibátlan, újszerű.)

G4 Pro okosóra magyar menüvel

SIM kártyás, magyar menüs okosóra cserélhető szíjjal, választott színben. Nemrég jelent meg Magyarországon, az ára most akcióban 31.990 Ft. Itt tudod megvásárolni.

Xiaomi 10.000 mAh-s powerbank (fekete)

Egy igazán minőségi powerbank kétirányú gyorstöltéssel és 10.000 mAh kapacitással. Az ára kb. 15 dollár, itt tudod megvásárolni. Többféle Xiaomi külső aksit pedig ezen a linken találsz.

Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő

A Mi Band 2-t azt hiszem már senkinek sem kell bemutatni, az egyik legnépszerűbb és legjobb okoskarkötő rengeteg hasznos funkcióval. Itt tudod megvásárolni.

Android figura (8 cm magas)

Azt hiszem mindenki örülne egy ilyen Android figurának. :)

További szabályok:

  • A nyereményjátékon Magyarországon élő, 18 év felettiek vehetnek részt, illetve 14 és 18 év közöttiek abban az esetben, ha szülői engedélyt kértek, ugyanis a nyertestől el kell majd kérnünk a postacímét.
  • A nyertesek nevét ezen az oldalon és Facebookon is közzétesszük, a játékban való részvétellel hozzájárulsz ehhez.
  • A sorsolás december 18-án, hétfőn lesz, és a Gleam.io rendszere végzi. Erről videófelvétel készül, amelyet kérés esetén közzéteszünk.
  • A nyerteseket email-ben értesítjük, és amennyiben valakitől egy hétig nem kapunk választ, az elveszíti a nyereményét, amit újra kisorsolunk a többi résztvevő között.
  • A játék megváltoztatásának jogát fenntartjuk.

Melyik nyeremény tetszik a legjobban?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid