Vékony keretes telefonok akcióban a Banggood weboldalán

0

Egyre népszerűbbek a szinte keret nélküli telefonok, és most néhány ilyen készülékhez kaptunk kedvezményes kuponkódokat a Banggood webáruháztól.

Alapvetően két irány figyelhető meg, a mobilok egy része a Xiaomi Mi MIX-re, illetve Mi MIX 2-re hajaz, a másik részük pedig az S8 irányvonalát követi dizájnban és elnevezésben is. Nézzünk néhány példát!

  • Természetesen nem maradhat ki az eredeti Xiaomi Mi MIX 2, ami már egy nemzetközi piacra szánt modell. Ez a BGMix2128 kuponkóddal nettó 165 ezer Ft-ba kerül. (link)
  • A Doogee MIX az egyik első Mi MIX hasonmás, ami megjelent a piacon. A 6 GB RAM-mal szerelt modell most épp akciós, ha pedig ez lejár, akkor a BGMIX925 10%-os kuponkóddal lehet próbálkozni. (link)
  • A Bluboo S8-ról is sokat olvashattatok már nálunk, ez most alapból akciós, nettó 40.500 Ft-ot kérnek érte, ha pedig ennek vége, akkor a BGBS8 kuponkóddal lehet próbálkozni. (link)
  • A Meiigoo S8 is hasonló tudású, de több RAM-ot és nagyobb kijelzőt kapott. Ez a bgmgs8 kuponkóddal nettó 46 ezer Ft-ért vásárolható meg. (link)

Fontos megjegyezni, hogy az árak nettó árak, azaz nem tartalmazzák az áfát, és a kuponok lejárati ideje ismeretlen, de lehet, hogy nem sokáig működnek már.

forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid