Képeken a OnePlus 7T, érdekes új elrendezést kapnak a kamerák

0

Nemrég számoltunk be róla, hogy egyes piacokon már akár szeptemberben is megjelenhetnek a OnePlus 7T modellek, most pedig érkezett jó néhány érdekes renderkép és egy videó is az alap verzió dizájnjáról.

Az alábbi képek az egyik ismert kiszivárogtatótól, @OnLeaks-től származnak, és neki nyugodtan hihetünk, ugyanis szinte mindig jók az értesülései. Persze nem biztos, hogy 100%-ban pontosan ilyen lesz a OnePlus 7T, de ezek a nem hivatalos renderek már a valódi méretek és dizájn alapján készültek, így minden bizonnyal nagyon hasonló lesz a végeredmény.

A sima OnePlus 7T esetében marad a csepp alakú notch, és az előlap nem is sokban tér el a OnePlus 7-től, a hátlap viszont már másként fest. A kamerákat tartalmazó rész ezúttal kör alakú, és kettő helyett három szenzort kapunk, szóval mindenképpen lesznek érdekes újítások. Egyébként más gyártók is kör alakú hátlapi kamerarendszerre válthatnak idén, például a Huawei a Mate 30 mobilok esetében.

A Pro modellről ezúttal nem esett szó, de ez is mindenképpen érkezni fog, mégpedig valószínűleg Snapdragon 855+ chipsettel (azt még nem tudni, hogy a sima 7T is megkapja-e ezt, vagy “csak” a 855-öt).

A OnePlus 7T és a 7T Pro bemutatója szeptemberben várható, és elsőként Indiában jelenhetnek meg a mobilok, ahol egyébként különösen jól fogytak az előző generációk. Európában valószínűleg októbertől lehet majd megvásárolni a készülékeket, egyelőre még ismeretlen áron.

Forrás, Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid