Képeken a Sony Xperia 1 IV

0

A Sony soron következő csúcsmobilja az Xperia 1 IV, aminek a hivatalos bemutatója valamikor tavasszal várható, ám már most megnézhetjük, hogy mivel készül a japán vállalat.

Az alábbi renderelt képeket az ismert szivárogtató, OnLeaks készítette, aki már számtalanszor bizonyította, hogy megbízható értesülésekkel rendelkezik. Bár ezek még nem a hivatalos sajtóképek, a valódi méretek és dizájn alapján készültek, így szinte biztosra vehető, hogy nagyjából így néz majd ki a Sony Xperia 1 IV.

Túl sok meglepetés azért nincs a kinézet terén, hasonló volt az Xperia 1 III is, de a Sony-tól már megszokhattuk, hogy ritkán térnek el a jól bevált formatervtől. A szögletes, hosszúkás ház egész pontosan 164,7 x 70,8 x 8,3 mm-es lesz a forrás szerint, bár a kameránál 9,5 mm-re nő a vastagság. A 21:9-es, 4K felbontású OLED kijelző marad 6,5 colos, és teljesen lapos kialakítást kap, hasonlóan a gyártó eddigi mobiljaihoz.

A tavalyi modell április közepén debütált, így lehetséges, hogy az Xperia 1 IV bemutatója is ekkortájt lesz, de erről egyelőre nincs semmi hír. Az viszont szinte biztosra vehető, hogy a mobilt a Snapdragon 8 Gen 1 lapka fogja hajtani.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid