Keret nélküli YouTube-mobilon dolgozhat a Google

0

Egy friss jelentés szerint a Google csendben dolgozik egy új okostelefonon, amely a “YouTube Edition” jelzőt viseli, és természetesen olyan funkciókkal lesz ellátva, amik segítik a videós szolgáltatás használatát.

Az újdonság a legfrissebb trendeknek megfelelően egy 6 colos, 18:9-es kijelzőt kaphat vékony kávával, és az egyelőre ismeretlen 8 magos processzorhoz 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely jár majd. Az akkumulátor 3700 mAh-s lehet, és természetesen nem marad ki a gyorstöltési lehetőség sem. A hírek szerint a hátlapon egy 12 és egy 5 MP-es szenzorból álló duál kamera lesz, az előlapra pedig egy 8 MP-es szelfikamera kerülhet.

Csak illusztráció

A mobil több olyan szoftveres megoldást is kaphat, amelyek a YouTube-bal kapcsolatosak. A YouTwist lehetővé teszi, hogy a telefon elfordításával azonnal elinduljon a videós app, a YouCapture egy dedikált gomb lesz, amivel azonnal rögzíthetünk YouTube-videókat, a Creator Connect pedig a főképernyő tetején jelenik majd meg, és a saját videós közösségi hírfolyamunkat mutatja. Ezeken kívül számíthatunk egy Live Lock funkcióra is, amellyel az élő videók azonnal megjelennek a záróképernyőn.

A YouTube-mobil 400 dollár körüli áron jöhet, és valószínűleg valamelyik nagyobb telefongyártót bízza meg a Google a tömeggyártással.

Az AndroidAuthority szerint a keresőóriás egy kérdőívben faggatta a felhasználókat arról, hogy mit szólnának egy ilyen mobilhoz, tehát mindenképpen vannak ilyen irányú tervek, a megvalósulásra viszont még ne vegyünk mérget.

Via GoAndroid

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid