Két új Eleglide kerékpár jelent meg, a Citycrosser és a Tankroll

0

Új elektromos bicajokat dobott piacra az Eleglide, a Citycrosser egy városi bringa nagy méretű, vékony kerekekkel és nyomatékszenzorral, a Tankroll pedig egy igazi “fat bike” terepre is alkalmas extra széles gumikkal.

Mindekét bicajt 250 W-os motor, dupla tárcsafék, 7 sebességes Shimano váltó, vázba épített, kivehető akkumulátor és 120 kg-os teherbírás jellemzi, más téren azonban akadnak köztük jelentős különbségek. A bevezető akció szeptember 15-től 22-ig tart, ezen a linken találod a részleteket.

Eleglide Citycrosser

A bicaj vékony (1,5 col széles), de nagy méretű, 27,5 colos kerekeket kapott, a hatótávja pedig akár 75 km is lehet rásegítéssel, ami viszont igazán érdekessé teszi, az a nyomatékszenzoros megoldás. Ez annyit jelent, hogy nem csak a tekerést, hanem a tekerés erősségét is érzékeli, és ennek megfelelően történik a motoros rásegítés, így sokkal kellemesebb a használata. Van rajta továbbá egy masszív első tároló, ami sokszor jól jöhet.

Az Eleglide Citycrosser most 1049 euróba kerül EU raktárról, gyors szállítással. A bicajon alapból van első lámpa, de jár hozzá most ajándékba egy komolyabb világítás (Oolactive YQ-Y20 bicajos lámpa).

 

Eleglide Tankroll

Az Eleglide Tankroll kerekei 26 colosak, de extra szélesek (4 col). Az akkumulátor nagyobb ennél a típusnál, de többet is fogyaszt, így a maximális hatótáv 70 km rásegítéssel.

Az Eleglide Tankroll most 1149 euróba kerül EU raktárról, gyors szállítással. Ehhez is jár ajándék, egy bicajos táska telefontartóval (Oolactive LF-0402).

További akciós elektromos járgányok:

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid