Két újabb funkcióval bővül a Facebook Messenger

0

Nem lenne egyszerű feladat összeszedni, hogy mennyi mindennel bővült az utóbbi időben a Facebook csevegője, ám még mindig nem gondolják úgy a közösségi oldalnál, hogy ez elég lenne.

A Messenger alkalmazás iOS-es verziójának forráskódjában érdekes dolgokra bukkantak: kiderült, hogy két komoly újítás is készülőben van. Az egyik “secret conversations”, azaz “titkos beszélgetések” néven fut. Hogy ez konkrétan mit takar, azt egyelőre sajnos nem tudni, de több dolog is szóba jöhet: ezek az üzenetváltások talán nem jelennek majd meg a beszélgetések listájában (hiszen ehhez könnyen hozzáférhet bárki, akinek egy pillanatra a kezébe kerül a mobilunk), de az is lehetséges, hogy bizonyos idő elteltével törlődnek majd.

mobilfizetes

A másik nagy újdonság, hogy a Messenger fizetési funkcióval bővülhet. Ez nem keverendő össze az ismerősök közötti pénzküldési lehetőséggel, ugyanis most arról van szó, hogy a jövőben akár a boltokban is fizethetünk majd az alkalmazás segítségével, ehhez csak a mobilunkat kell a megfelelő terminálhoz érinteni. A Facebook ezzel olyan szolgáltatásoknak állítana konkurenciát, mint az Apple Pay, az Android Pay vagy a Samsung Pay.

forrás: TheInformation

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid