Kiárusítás: Xiaomi Mi AirDots és más Bluetooth fülhallgatók áron alul

0

A Xiaomi Mi AirDots egy kompakt méretű, powerbankos tokkal ellátott, praktikus és minőségi vezetéknélküli fülhallgató, és most akcióban az eddigi legolcsóbb áron lehet lecsapni rá. Ha pedig valami mást keresel, akkor mutatunk pár remek alternatívát is.

Xiaomi Mi AirDots Bluetooth fülhallgató

Xiaomi Mi AirDots fülesek darabja mindössze 4,2 gramm mégis számos hasznos dolgot tudnak. Van például érintéses vezérlés, vadonatúj Bluetooth 5.0 támogatás, és a hangminőségi is remek. A töltési idő mindössze 2 óra, és nem csak a fülesekben, hanem a tokban is van aksi, így akár 12 óra zenehallgatás is lehetséges velük anélkül, hogy szükségünk lenne konnektorra. A kütyü a GVAdotsYY kuponnal most 57,99 dollár helyett 39,99 dolláros áron vásárolható meg, ami az EU Priority Line szállítással kb. 12.900 Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Mi AirDots Pro Bluetooth fülhallgató

Nem sokkal a Mi AirDots után a Xiaomi bemutatta a kütyü Pro verzióját is, ami tudásra hasonló, de minőségibb anyaghasználat jellemzi, és kicsit modernebb, divatosabb a dizájnja (hasonlít az Apple AirPodsra). Ez eredetileg 104,59 dollárba kerül, ami elég borsos, de a GVAdotsPro kuponnal most 79,99 dollárra csökkenthető az ára, ami az EU Priority Line szállítással 23.900 Ft-ra jön ki. További részletek és vásárlás ezen a linken. (2 napon belül lejár a kupon!)

QCY T1S Mini Bluetooth fülhallgató

Ez egy kifejezetten olcsó típus, de a specifikációk alapján egész jónak tűnik. Támogatja a Bluetooth 5.0 szabványt, akár 10 méter is lehet a hatótávja, és a tokjába 800 mAh-s aksit építettek, amivel akár 8-szor feltölthető a két füles (ezeknek egyébként darabja mindössze 4,6 grammos). A QCY T1S Mini most 23,99 dollár helyett 18,99 dolláros áron rendelhető elő a GVQCYT1SYR kuponkóddal, így a legolcsóbb szállítással 6600 Ft-ból kijön a kütyü ezen a linken.

Lenovo Air TWS Bluetooth fülhallgató

A Lenovo Air TWS kompakt méretet, jó hangminőséget, mesterséges intelligenciát használó chipet és IPX5 cseppállóságot kínál, a 400 mAh-s aksival felszerelt tokja pedig 10 óra zenehallgatást tesz lehetővé anélkül, hogy szükségünk lenne konnektorra. A kütyü 53,99 dollár helyett most 32,99 dolláros áron rendelhető a GVLTWSFR kuponkóddal, ami a legolcsóbb szállítással alig több, mint 11 ezer Ft-ra jön ki. Részletek és rendelés ezen a linken.

Biztosan nincs vámolás, ha EU raktárból rendelsz, vagy ha a végösszeg 37 euró (~42 dollár) alatt van.

Számos webáruház kínál valamilyen vámmentes szállítási módot az EU raktárakon kívül is. Ezek a legtöbbször jól működnek, az esetek 95-99%-ában valóban nem lesz vámolás, de előfordulnak ritka kivételek, amikor mégis fennakadnak a vámon. Ilyenkor a plusz költségek alapvetően a vásárlót terhelik, de írni kell az adott webáruháznak, általában ki lehet alkudni legalább egy részleges kompenzációt.

Ismertebb vámmetes szállítási módok (ezek nem EU raktárak):

Gearbest:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • Europe Registered – új! (120 dollár alati termékeknél elérhető, jól működik)
 • Netherlands Registered(PDM) – új! (jól működik, közel 100%-os megbízhatóság)
 • EU Railway Priority Line (nagyobb méretű termékekhez, lassú de megbízható)
 • EU Express (régebbi jól működött, az utóbbi időben már nem annyira biztos, de a legtöbbször nincs vele gond)

A terméklapon nem látszik az összes opció, a rendelési oldalon válassz végleges szállítási módot. A legtöbb terméknél a fentiek közül egy, vagy esetleg kettő érhető el, nem az összes.

Banggood:

 • EU Priority Line (általában jól működik, sokan használják)
 • European Direct Mail (helyette már EU Priority Line szokott lenni)
 • European Railway Direct Mail (nagyobb méretű termékekhez, lassú de jól működik)

GearVita

 • EU Priority Line (a legtöbbször működik, de nem 100%-os)

Tomtop:

 • Duty Free Shipping (sajnos nem mindig működik, számolni kell a vámolással, de az alap szállítási módoknál jobb)

Geekbuying:

 • EU Priority Line (jól működik, nem szokott vele probléma lenni)

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid