Ez lehet a Galaxy S8 kamerájának egyik nagy újítása

6

Friss hírek érkeztek a Samsung Galaxy S8 kamerájáról, és amennyiben helytállóak az információk, egy elég durva képességgel vértezik fel az új csúcsmodellt.

A felbontás marad 12 megapixel, és továbbra is Dual Pixel autofókuszt használ majd a szenzor, de videózás terén komoly előrelépés történhet. Egy friss jelentés szerint a Galaxy S8 képes lesz 1000 fps-es lassított felvételek rögzítésére, ami nagyságrendekkel lassabb, mint amire a jelenleg piacon lévő csúcsmodellek képesek.

A Sony új szenzora, az IMX400 képes hasonlóra (960fps 720p felbontással), ez került az Xperia XZs-be és az Xperia XZ Premiumba, de a két új csúcsmodell megjelenésére még várni kell pár hónapot.

A Samsung állítólag nagyon hasonló megoldást fog használni, ők is úgy oldják meg a lassítást, hogy saját memóriát kap a szenzor, de a hírek szerint nem a Sony IMX400 kerül a Galaxy S8-ba.

Egyébként valószínű, hogy fotózás terén is lesz előrelépés, de ezzel kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.

A forrás az előlapi kamerára is kitért, ez 8 megapixeles lehet, de lesz egy másodlagos, 3.7 megapixeles szenzor is az íriszszkenneléshez. Mindez persze még csak pletyka, érdemes fenntartásokkal kezelni az olvasottakat.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid