Kiderült hol lesz a Galaxy S8 ujjlenyomat-olvasója?

9

Úgy vesszük észre a hozzászólások alapján, hogy a legtöbben az ujjlenyomat-olvasó pozíciója miatt aggódnak a Samsung Galaxy S8-cal kapcsolatban. Sajnos van egy rossz hírünk…

Az már biztosra vehető, hogy nem lesz Home gomb az S8 modelleken a vékony káva miatt, így alapvetően két lehetőség marad az ujjlenyomat-olvasó elhelyezésére. A legtöbben abban reménykednek, hogy a Samsung ezt beépíti a kijelző mögé, és voltak is ezzel kapcsolatos pletykák korábban, a legutóbbi információk szerint azonban a technológia még nem áll készen, így a hátlapra kerül a szenzor.

Most érkezett két fotó, amelyeken állítólag a Galaxy S8 és S8 Plus gyári tokja látható, és ezeken is egyértelműen látszik, hogy hátul van az ujjlenyomat-olvasó, a kamera mellett.

A bemutató előtt nyilván semmi sem vehető biztosra, de eléggé valódinak tűnnek a tokok, nem valószínű, hogy valaki kamuból legyártaná őket. Ráadásul egy korábbi fotó ugyanilyen elrendezést mutat, és ezt nem más tette közzé, mint Evan Blass (@evleaks), aki nagyon jól értesült, és nem szokott tévedni.

Állítólagos fotón a Galaxy S8 Plus prototípusa

Egyébként én is Samsung telefont használok, de rengeteg más mobil megfordul nálam, és úgy gondolom, hogy sokkal kényelmesebb, ha a hátlapon van az ujjlenyomat-olvasó. A legtöbb gyártó ezt persze középre teszi a kamera alá, így a Samsung új megoldása elég furcsának tűnhet.

Ha valakinek S6, S7 vagy Note 5 készüléke van, akkor azon ugyanott van a pulzusmérő, ahol az S8-on az ujjlenyomat-olvasó lesz. Ha valaki jobbkezes, akkor ez abszolút kézre (pontosabban ujjra) esik, a balkezeseknek viszont kényelmetlen lehet.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid