Kiderült a Huawei P50 Pro és a P50 Pocket európai ára

0

A Huawei P50 széria európai megjelenése már nagyon régóta esedékes, hiszen a bemutató nyáron volt, ám első körben csak Kínában kerültek forgalomba a telefonok. Szerencsére már nem kell annyira sokat várni, a P50 Pro mindenképpen meg fog jelenni a kontinensünkön, és jó eséllyel a nemrég bemutatott, hajlítható kijelzős P50 Pockettel együtt érkezik. De vajon milyen árakon?

Kiderültek az új Huawei telefonok várható árai, de sajnos nincs túl sok okunk az örömre. Amennyiben valóban ennyibe kerülnek majd a készülékek, elég túlárazottak lesznek, főleg 5G és Google-szolgáltatások nélkül.

A Huawei P50 Pro állítólag 1199 eurót kóstál majd, ami átszámolva 430 ezer Ft. A készüléknek vannak erényei, a DxOMark szerint például ez most a legjobb kamerával szerelt okostelefon a világon, de mire megjelenik, már az újabb generációs modellekkel (pl. Galaxy S22 széria) kell majd versenyeznie.

A Huawei P50 Pocket a gyártó első hajlítható kijelzős kagylótelefonja, és egyáltalán nem tűnik egy rossz készüléknek, számos ponton sikerült felülmúlnia a kifejezetten sikeres Galaxy Z Flip 3-at. A hírek szerint azonban 1622 euróba kerül majd, ami átszámolva 582 ezer Ft-ra jön ki.

Fontos megjegyezni, hogy ezek egyelőre nem hivatalos árak, de az ilyen korai becslések sok esetben be szoktak jönni. Szerinted sikeresek lehetnek Európában az új Huawei mobilok?

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid