Kiderült mekkora aksival jöhet a Samsung Galaxy S8 és az S8 Plus

0

Azt már tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S8 modellek az elődeikhez hasonló méret mellett sokkal nagyobb kijelzőt vonultatnak majd fel, most pedig kiderült, hogy valószínűleg az aksi is méretesebb lesz.

Iparági források szerint a Samsung tájékoztatta a beszállítóit, hogy 3250 és 3750 mAh-s akkumulátorokra lesz szüksége, és sokan úgy gondolják, hogy ezek a Galaxy S8 modellekbe kerülnek majd beépítésre. Az S7-be 3000 mAh-s, az S7 edge-be pedig 3600 mAh-s aksi van, tehát ha helytálló a feltételezés, akkor nőni fog a kapacitás, ami mindenképpen jó hír. Persze a legfontosabb, hogy ne ismétlődjön meg a Note 7 körüli balhé, de a Samsung biztosított mindenkit, hogy ezután sokkal komolyabban veszik a tesztelést, és emiatt később is érkeznek az újdonságok.

Egyébként nem csak a nagyobb aksi miatt nőhet az üzemidő, hiszen az új 10 nm-es processzor kevesebbet fogyaszt majd, és valószínűleg a kijelző is energiatakarékosabb lesz.

Állítólagos fotón a Galaxy S8 Plus prototípusa

A Galaxy S8 modellek bemutatója március végén várható, a megjelenés pedig áprilisban. További érdekes híreket és infókat itt találsz a készülékekről.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid