Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kaphat a Xiaomi Mi A3 és a Mi A3 Lite

0

Felbukkant két új Xiaomi mobil Android One rendszerrel, amelyek minden bizonnyal a Mi A3 modellek lesznek, és kiderült róluk 1-2 érdekesség is.

Az XDA-Developers csapata összesen három fejlesztés alatt álló Xiaomi telefon nyomaira bukkant, amelyek “bamboo_sprout“, “cosmos_sprout” és “pyxis” kódneveken futnak. Az első kettőben a “sprout” tag arra utal, hogy az Android One program része a készülék, a harmadik pedig minden bizonnyal az egyik modell kínai verziója.

A három mobil közös jellemzője a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, ami szinte biztosan egy optikai megoldás lesz, így az OLED kijelző is borítékolható, hiszen csak ilyennel működnek az optikai szenzorok. Ezek a dolgok nem túl gyakoriak a középkategóriában, így mindenképp örömteli a hír.

Bár még nem biztos, de jó eséllyel a két Android One-os készülék a Mi A3 sorozatot takarja, ami ha a tavalyi szériából indulunk ki, akkor egy normál és egy Lite verzióból áll majd. Persze az is benne van a pakliban, hogy változtat a Xiaomi az elnevezéseken.

Annyit írnak még a mobilokról az XDA oldalán, hogy 32 MP-es szelfikamerájuk lesz, ami támogatja a 4 az 1-ben pixelösszevonást, így sokkal minőségibb 8 MP-es képeket lehet majd lőni vele.

Az sajnos nem tudni, hogy mikor érkeznek a Xiaomi Mi A3 mobilok, de tavaly július 24-án mutatták be az A2-es szériát.

Forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid